Over de trainer

Bram Martens is een enthousiaste en bevlogen trainer

Bram Martens (1989) is de initiatiefnemer van TeambuildingTheatersport.nl. Hij is een bevlogen en enthousiaste trainer die goed kan inspelen op de toon, taal en behoefte van de deelnemers. Zo weet hij als geen ander mensen op een veilige en leerzame manier kennis te laten maken met improvisatietheater zodat ze hun improvisatievaardigheden kunnen vergroten.

“Hij kan als geen ander de groep aanvoelen”

Improvisatietrainer en -acteur

Bram woont in Voorburg bij Den Haag en werk freelance als improvisatietrainer en -acteur voor verschillende opdrachtgevers in het hele land.  Wat improvisatietheater voor hem zo bijzonder maakt is dat mensen in het begin denken dat ze het niet kunnen, maar dat ze ervaren dat iedereen het kan als ze eenmaal een beetje op weg worden geholpen. Hij werkt veel met mensen die de eerste improvisatie-meters maken. Daar wordt hij blij van.

Theater als instrument

Leren van improvisatie

Bram verzorgt workshops op scholen, in het jongerenwerk, bij cultuurcentra, theaterverenigingen en bij bedrijven met als doel de acteervaardigheden te vergroten. Belangrijker, echter, vindt hij dat het sociale aspect van improvisatie naar voren komt in zijn workshops. Improivseren helpt je om beter samen te werken, vergroot je zelfvertrouwen en stelt je in staat op het moment de beste keuzes te maken. Juist dat leert hij de deelnemers van zijn workshops en trainingen.

“Hij weet als geen ander een groep in beweging te krijgen”

Een pittige doelgroep

Bram werkt voor Stichting ImproBattle. Daar is hij trainer en zakelijk leider. Stichting ImproBattle heeft als doel om mensen in kwetsbare situaties te helpen hun eigen waarde en persoonlijke effectiviteit te vergroten. Dat doet Bram op ROC-entree scholen, met statushouders en binnen het welzijnswerk. 


Soms zit deze doelgroep in de weerstand omdat ze niet willen, kunnen of durven. Bram weet als geen ander een groep (weer) in beweging te krijgen en het beste in de deelnemers naar boven te halen.

Nieuwsgierig en wil je meer weten?

Neem contact op

Naam*

Email*

Telefoonnummer

Uw bericht

*Dit veld is verplicht.